Embalaje discreto Entrega rápida Calidad superior
-35%
-35%Casi todas las autoflorecientes
00Dias
00Horas
00Minutos
00Segundos
Comprar ahora
Background Image
Background Image
Bombazo de cepa
Una planta que salió muy grande con un aroma riquísimo :yum:, muy resinosa y muy potente, me ha sorprendido la potencia, el sabor riquísimo y cremoso, nueva favorita, de todas las que he plantado de Sensi (mayormente las clásicas) creo que es la que más me ha gustado hasta ahora. Y no apesta en floración, algo a tener en cuenta si quieres discreción.
Top
Des jolies pompons au sommet ça fait plaisir. Pas de soucis de moisissures contrairement à d'autres gelato. 10 graines sur 10 ont germe. Merci
Zeer goede oogst
Ik heb deze soort voor het eerst buiten in mei geplant in de volle grond buiten, geheel bio zonder mest en/of rotzooi. In juni begonnen met verduisteren. begin augustus kunnen oogsten goede opbrengst en een lekkere wiet vrij heftig voor een buitenwiet mag ik wel zeggen. zeer goed gelukt al zeg ik het zelf. de beschrijving klopt vrij aardig niets van gelogen. ben eigenlijk wel benieuwd naar het thc gehalte.
heb zelfs nog olie en cake gemaakt van het rest afval ook dit is prima bevallen hahah
Will see
Will see
Excellent strain
Very resistent strain in all weather conditions excellent flavor
Joey
Wow, amazing plant, germinated fast, strong plants, very easy to grow, i planted all 3 of my seeds, all of them grew well, but the feno types where a little different, but simular, they all looked pretty much the same but two out of three smelt great, butter creamy, everybody loved it! 1 out the 2 had a lot of purple! Was excited because it was my first purple strain with a great taste, sweet gelato and great smell, butter cream smell with frosty nugs and purple shades... its a great strain i hope sensi seed doesnt stop doing them.. i would just say, sensi seed just needs to work on trying to narrow down the feno types (if possible) as some times its a bit of a plant and hope for the best with their seed, 80percent of the time you get the feno you expect the other 20 percent its random.. but when they are good they are very good! I love the purple butter cream gelato!
Heavy Yield
I just can give 5 stars easy to grow and heavy yield. I plant 1 just one seed, I was going for 75 days because of cloning. From 1 Plant I made more than 20 clones and the mother plant are still in life. Very strong plant.
Mijn eerste en tevens laatste kweek
De Gelato heb ik nog niet gerookt. Hindu kusch was vroeger 1 van mijn favoriete soorten.
Tot de shops geen Belgen meer toelieten.
De hindu kusch smaak vindt ik het meeste doorkomen
Lekker citrus geurtje.
Ik vindt hem super lekker!
Wat wel nieuw voor mij is dat ik nog dingen in huis doe. En niet laat liggen omdat ik er niet moe van wordt. Komt waarschijnlijk omdat in mijn streek alleen amnesia te vinden is.
Ben trots op het resultaat.
En de opbrengst is groot! Was maar 1 plant en weet niet of ik mag zeggen hier hoeveel.
Wel een scrog gebruikt
En het zaadje bij jullie gekocht.
Jullie zijn de beste en oudste firma in zaden in Nederland.
Zou dom zijn om ergens anders zaden te kopen
Ein Träumchen..
Das Wuchsbild ist einfach unglaublich, die vielen Seitentriebe und Verzweigungen lassen die Pflanze wie einen Kronleuchter aussehen. Die Harz Produktion ist auch krass, man kann im Dunkeln einen Sternenhimmel sehen wenn man sie mit einer Taschenlampe anstrahlt.
Geruch und Geschmacklich sind ein Highlight.
Erst ein wenig euphorisch dann Couchlock.
Top Top Top
Nicht vergleichbar
....experimentiere selbst sehr gerne ..... dass hier ....geht echt ab .... ps.. lollypop
Super bonne je recommande quelle
Super bonne je recommande quelle puissance
Escribe una reseña
  • Solo los usuarios registrados pueden escribir reseñas
Malo
Excelente
*
*